Är man vuxen gör man vuxna grejer

Onsdag, ridning, ridning och spännande saker!
 
Jag red ett dressyrpass på Harrison under morgonen, red utan handskar och jag ångrar det så stort! Han var iallafall jättefin, han är ju inte den som har mest framåtbjudning av alla hästar. Hon vi red för gav mig ett super tips om hur jag ska få honom lite mer framför skänkel och det hjälpte verkligen! Han var mycket trevligare att rida på idag må jag lova! Eftersom vi går i trean ska vi tänka själva så vi red lite självständigt arbete så hästarna skulle bli lösgjorda, under ettan & tvåan har ridlärarna tänkt åt oss, nu ska vi tänka för egen skalle!
Funkar det också!
 
Sharlie fick klättra uppe npå åsen! Han har alltid väldigt brottom när det kommer till klättring, så idag skulle ha gå lugnt upp och ner. Det är så stenigt uppe på åsen så går dom framåt som en idiot kommer dom knäcka alla ben och leder i benen och det känner inte jag för! Så lugnt och stilla, det ska vara jobbigt! Dock var det blött & kladdigt i backarna så det blev lite halt så jag klättrade ungefär 20 minuter, tog en sväng ut och travade lite på galen häst. Jag red på hackamoret idag och eftersom jag känner Sharlie så blir han väldigt stark så jag valde därför att inte galoppera då han flög i luften redan i traven!
 
Det finns en jättestor vattenpöl på tågbanan så jag blev väldigt sugen på att rida genom den så jag red genom den, sen gick jag hem!
 
Ikväll ska han skos, om hovslagaren kommer! Han ringde en vän och sa att jag skulle höra av mig då han kanske inte hinner, dock har jag ringt han minst 10 gånger och han svarar inte..
 
Eventuellt att jag rider ut en sväng ikväll också! Galoppera bort lite energi, haha!
 
Nu på eftermiddagen (döda mig inte nu mamma) åkte jag till en tatueringsstudio och gjorde min första tatuering! Jäklar vad nöjd jag är med den!! Gjorde det ont, svar ja. Värst var det i början, sen slappnade jag av och höll på med mobilen så var det genomlidligt! 
Men jag är sjukt nöjd så det var helt klart värt det!
 
 

RSS 2.0