Det krävs två för dragkamp

Idag plockade jag bort alla 110 000 förhållningar jag använder mig av när jag rider lösgörande arbete på Sharlie, jag påminnde mig själv igår om att det krävs två för dragkamp.
 
Igår fick jag en superkänsla när jag red, Sharlie fick hoppa en gymnastikserie för första gången och han gjorde det med bravur! Vid framridningen var han väldigt på, dock red jag in i serien (som bara var ett gäng bommar på marken) väldigt tidigt i passet. Jag hoppade ett hinder på en volt ett par gånger och sedan jobbade jag med serien (som jag lagt upp till hinder), han vinglade en del genom serien men det blev helt klart bättre mot slutet!
 
Tillbaka till idag, jag red lösgörande arbete och jag höll knappt i honom över huvudtaget. Att inte sitta och göra förhållningar hela tiden fungerade väldigt bra då han var väldigt lugn och fin hela passet! Såklart sprang han från arbetet i början, sen hände det något och han kunde arbeta, tänka och koncentrera sig i lugn och ro! Jag travade till och med av på halvlång tygel och han låg kvar och väntade på mig!
Jag kunde skritta på lång tygel under passet och galoppera avslappnat och lugnt! Nu börjar den Sharlie jag köpte komma fram!
 
Super känsla två pass i rad! Imorgon blir det barbacka tur ut om det inte spöregnar eller blåser storm..
 
80cm, lätt som en plätt! ↓
 

RSS 2.0