Nyduchad och fräsch är jag tillbaka!

Jag har haft en liten paus då jag tappade all motivation till bloggandet, men nu har jag haft motivation till att fortsätta blogga, så nu är jag här! Full av ideer och motivation till att underhålla er så gott det går!
 
Förra veckan gick Sharlie knappt något alls då vi väntade på hovslagaren, i måndags fick han nya skor så nu är vi på gång igen! Efter han blev skodd red jag ut en vända, joggade på en grusväg rakt fram. Energi fanns det gott om vill jag lova! Igår blev det en liten dressyrfundering på tågbanan och idag fick han gå på galoppbanan, vi är nu i en konditionsträningsfas! Han måste få kondis och sedan styrka för att kunna bära sig ordentligt!
 
Vi har haft väldigt mycket flugor och grejer här i Sverige på senare tid så jag har köpt en flughuva så jag blir extremt fundersam om han blir störd av flugorna nu! Den täcker hela ansiktet såatt. Han har haft ett helvete med flugorna, han har sprungit runt och kört in huvudet i granarna för att bli av med dom, stackare :(
 
De senaste två veckor har jag varit i ett "off-mode" med en lagom dryg förkylning som inte vill ge med sig alls! Jag har inte haft ork och energi till något så allt har blivit lite halvdant och sängen har varit prio1. Nu är jag påväg tillbaka och orken och energin har kommit tillbaka så vi får hoppas på att förkylningen släpper! Jag har inte tränat på snart 3 veckor pga förkylningen, det är ju 12 dagar kvar till vårruset.. Inte en chans att jag orkar springa hela om jag knappt tränat något, snyft..
 
Imorgon har vi två prov och jag är inte taggad, Engelska nationella & Naturkunskap som jag precis förstått vad vi har prov på! Jag får hoppas på det bästa och jag kommer vara nöjd med bara godkänt.
 
Bilder från dagen ↓ (Min flughuva på sista bilden, lägg märke till min blingade grimma!)


 

RSS 2.0